Posted Mon, 30 Mar 2020 21:50:45 GMT by Ludik Duran

Recently upgraded to Automate Plus/Ultimate 11.3.10 and the agents are continuing to disconnect randomly.

Possibly this is due to a task with some bad code, but I am having issues narrowing down which task. There are no errors in Event Viewer.

Searching the database, I see the following errors:

        Task 'Alert - FO - ADS/CMRI Downloader Stale Data - Alert' did not start because: agent communication failed..

With result code 2 and 14. Usually this occurs for 2 servers at a time, affecting a large number of jobs. We have 6 servers with agents installed.

 

Posted Tue, 31 Mar 2020 14:57:32 GMT by Alex Escalante

Hello Ludik,

We will need to review your windows application log further. Please export the log, and send it to [email protected]. Please reference this thread. We will create a support ticket and continue troubleshooting directly.

Posted Wed, 08 Apr 2020 18:49:44 GMT by Kenneth Lewis

Wasn't this error supposed to be corrected in this release or is this a new Agent disconnect issue?

 

Release notes:
[24407] Agent disconnection due to the reported "HandleChannelDisconnect" error is now resolved

Posted Wed, 08 Apr 2020 18:52:36 GMT by Ludik Duran

This seems to be a new issue, probably due to the new way that the agents are communicating back to the Execution Server.

Posted Sat, 22 Aug 2020 11:23:07 GMT by Rommel Silvero

Any update on this issue? Just recently got one of my task failed due to this error 'communication failed'. I'm using 11.1.30 version.

Posted Mon, 24 Aug 2020 21:53:07 GMT by Alex Escalante

Hello Rommel,

The HandleChannelDisconnect issue has been resolved in 11.3. It is recommended to upgrade to this version for the permanent fix.

 

Posted Mon, 24 Aug 2020 21:58:47 GMT by Ludik Duran

Still working with the support team on narrowing down the root cause via debug dlls and event logs.

Posted Mon, 24 Aug 2020 22:04:37 GMT by Ludik Duran

Alex,

This issue hasn't been resolved. I am still encountering this issue and am still working with the support team on narrowing down the root cause via debug DLLs and event logs.

Posted Tue, 25 Aug 2020 21:26:09 GMT by Alex Escalante

Hello Ludik,

Understood. We will continue working with you via the support case.

Posted Thu, 27 Aug 2020 06:46:42 GMT by Rommel Silvero

Thanks. Hopefully will keep this thread updated. We are evaluating to upgrade our version from 11.1.30 to 11.3 but if 11.3 version has this error I supposed it would be risky to upgrade. 

I saw a new release 11.4 but it does have any fixes related to task agent. 

Posted Wed, 09 Dec 2020 15:25:35 GMT by Sharneatha Sheppard

Hi, I'm experience this same issue on version 11.3.10.56.  Is there a fix available yet?

Posted Mon, 14 Dec 2020 14:27:03 GMT by Chris Dotson

Ludik, 

 

It appears that this issue is being worked through CAS-0010196685.  If you would like an update you can send an email to [email protected] and reference this case number CAS-0010196685.

 

Thanks, Chris

You must be signed in to post in this forum.